Penzion Tramontana - Tečaj potapljanja na Cresu, Beli, Cres, Hrvaška - 549 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 1 osebo, 5-dnevni tečaj potapljanja

Penzion Tramontana - Tečaj potapljanja na Cresu,

https://youtu.be/krSwPc0MPjo
PenzionTramontana – popoln kraj za lenarjenje, ampak tudi za raziskovanje okolice inbogate lokalne kuhinje. Pridite in se prepričajte! Udeležite se 5-dnevnega tečaja potapljanja.
PenzionTramontana se nahaja blizu starega središča Belega, na mestu, kjer se končacesta in pričnejo eko in zgodovinske steze. Ima prečudovit pogled na kvarnerskizaliv, Beli in okoliško naravo. Vsaka soba v penzionu ima lastno kopalnico in mini hladilnik. Sobe so urejene tradicionalno, posebna pozornost je posvečena izbiri ekoloških barv in materialov. Zajtrk je samopostrežni, večerja pa je bazirana na dveh jedilnikih: eden je ribji, drugi mesni. Jedi so pripravljene na tradicionalen način. Po predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo vegetarijanske, veganske in brezglutenske jedi, prav tako lahko ustrežejo vašim željam po LCHF prehrani.
Izkoristite ponudbo za osnovni tečaj potapljanja, v sklopu katerega se oseba skozi teoretični in praktični del pouka usposobi za samostojno potapljanje. Ob zaključku tečaja tečajnik pridobi mednarodno priznan certifikat, ki velja kot potrdilo, da se tečajnik v spremstvu drugega potapljača lahko potaplja do 18 metrov pod vodo.
Pridite in doživite nekaj novega!

Cena: 549,00 €

Rezervacija za samo 110,00 €

Rezervacijo v znesku 110,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121527/penzion-tramontana-tecaj-potapljanja-na-cresu-beli-cres.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 11 v kategoriji PROSTI ČAS
Vrstni red
12 


12