50% CENEJE: OCVRTI KALAMARI S TATARSKO OMAKO IN PRILOGAMI SREDI PRAZNIČNEGA TROMOSTOVJA, PO IZBIRI! RESTAVRACIJA RIBCA, VSE DNI V TEDNU IN VEDNO SVEŽE MORSKE DOBROTE V CENTRU LJUBLJANE

OCVRTI KALAMARI S TATARSKO OMAKO IN PRILOGAMI

ul>PONUDBA ZAJEMA PORCIJO OCVRTIH LIGNJEV S TATARSKO OMAKO + PRILOGA PO IZBIRI: (krompirjeva solata ali blitva s krompirjem ali dušen riž ali pommes frites)Obratovalni čas restavracije VSAK DAN:PONEDELJEK 8h-16h; TOREK - SOBOTA 8h-21hNEDELJA 11h-18h    ! KUPON JE VELJAVEN DO 1.3.2019Če ste pomislili, da si lahko slastne morske dobrote privoščite le na počitnicah nekje ob morju, vam zagotavljamo, da vam lahko eno najbolj zaželenih rib in vse kar gre zraven postrežejo tudi v osrčju Stare Ljubljane.
Kulinarična ponudba Okrepčevalnice Ribca je vedno sveža, saj ji lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote, ki jih okusite v prijetnem ambientu, pod Plečnikovimi arkadami, od koder lahko občudujete Ljubljanico in mestni utrip.
Odlične morske dobrote pripravljajo v lokalu Ribca, in je kot nalašča za vse tiste, ki imajo radi ribe in druge morske dobrote.
Lokal je v samem centru Ljubljane in je tik ob Ljubljanici in ob turistični atrakciji TROMOSTOVJU!
V neposredni bližini se nahaja tudi Plečnikova Tržnica. Lokal Ribca ima fantastičen ambient, pregrešno dobro hrano in nadvse prijazno osebje, ki ustreže vsem vašim željam. Njihova kulinarična ponudba je vedno sveža, saj ji prav lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-50%

Redna cena: 10,80 €

Vaša cena: 5,40 €

Prihranek: 5,40 € (50% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 15 v kategoriji HRANA IN PIJAČA
Vrstni red
12 


12