64% CENEJE: Komplet 12 VAKUUMSKIH VREČ z OBEŠALNIKOM "EASY VAC BAG", da naredite PROSTOR v vaši OMARI in poskrbite, da oblačila, jakne, bunde, puloverji ... ostanejo sveži in čisti

Komplet 12 VAKUUMSKIH VREČ z OBEŠALNIKOM

Poslovite se od razmetanih omar in naredite red v svoji hiši, pospravite obleke, igrače, posteljnino oz. vse stvari, ki jih trenutno ne potrebujete in jih zapakirajte v vakuumsko vrečo! Tako boste v trenutku ustvarili več prostora, omare bodo bolj prostorne in vi boste zadovoljni!
V treh preprostih korakih boste ustvarili več prostora in pospravili stvari, ki jih ne potrebujete. Zložite, zaprite vrečo z zadrgo in izsesajte zrak s sesalnikom. 1, 2, 3 in imate pospravljeno omaro!
V kompletu boste dobili: 6 x 2XXL vrečo JUMBO Easy-Vac Bag z obešalnikom (140 x 70 cm)6 x XXL vrečo JUMBO Easy-Vac Bag z obešalnikom (100 x 70 cm)
Vakuumska EASY VAC BAG je kot nalašč za vse vaše potrebe shranjevanja in z njo boste prihranili vse do 75 % prostora. Z njo lahko stisnete obleke, bunde, srajce do 3 x svoje prvotne velikosti.
Vreče pomagajo zaščititi vaše obleke pred vodo, vlago, hrošči, metulji, umazanijo, plesnijo in vonjem. Vreče so idealne tudi za shranjevanje pustnih kostumov, odej, blazin, puloverjev, jaken, sezonskih oblačil ter za vse druge velike predmete.
Lastnosti izdelka:
– Certifikat TUV Test Report
– S patentiranim inovativnim ventilom
– Vakuumske vreče za shranjevanje so neprepustne in nepremočljive
– Verjetno edine vreče z debelino 7 mikronov 
Vakuumske vreče so tako praktične, da bi morale biti prisotne v vsakem domu!
Ustvarite dodaten prostor z vakuumskimi vrečami za shranjevanje in vaš dom bo veliko bolj urejen! 

-64%

Redna cena: 54,99 €

Vaša cena: 19,99 €

Prihranek: 35,00 € (64% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 127 v kategoriji DOM IN VRT
Vrstni red