55% CENEJE: KOMPLETNO NOTRANJE IN ZUNANJE AVTOPRANJE, DVOKOMPONENTNO VOSKANJE, PRANJE PREPROG, NEGA ARMATURE, USNJA, GUM IN PLATIŠČ! AC ZVEZDA, LJ

KOMPLETNO NOTRANJE IN ZUNANJE AVTOPRANJE,

ul>ODLIČNA PONUDBA, ODLIČNA CENA, REZERVIRAJTE TAKOJ IN UŽIVAJTE CENEJE Z E-KUPON.SIPONUDBA VKLJUČUJE: ročno notranje in zunanje pranje avtomobila z dvokomponentnim voskanjem z efektom poliranja, pranje podvozja, kvaliteten premaz armature in usnjenih delov v notranjosti, specialni premaz platišč in gumZunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.Notranje čiščenje zajema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilomkupon je veljaven do 2.11.2019Delovni čas od pon - pet 8:00 do 17:00, sobota od 8:00 - 15:00 urePOSKRBITE ZA TAKOJŠNJO REZERVACIJO TERMINA, SAJ GRE ZA ZNIŽANO, VENDAR KVALITETNO AKCIJSKO PONUDBO! VAŠ AVTO PA SE BO SVETIL KOT NOV, TAKO ZNOTRAJ KOT ZUNAJ!
Ker lahko brezhibno čistočo našega jeklenega konjička dosežemo z ročnim ali strojnim pranjem, se postavlja vprašanje, ali sta oba načina enako prizanesljiva do laka? Ker strokovnjaki opozarjajo, da pranje v avtomatskih pralnicah nedvomno pusti sledi, predvsem na temnejših vozilih, vas vabimo v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z ročnim pranjem poskrbeli za brezhibno čistočo tako notranjega kot zunanjega dela vozila.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-55%

Redna cena: 31,00 €

Vaša cena: 13,90 €

Prihranek: 17,10 € (55% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 23 v kategoriji AVTO - MOTO
Vrstni red
123 


123