Stanovanjski kredit s kombinirano obrestno mero

Ena izmed prvih odločitev, s katero se potrošnik sreča pri najemu stanovanjskega kredita, je odločitev glede vrste obrestne mere. Banke na splošno ponujajo dve vrsti obrestnih mer – fiksne in spremenljive. Večina kreditov se bo uvrstila v eno od teh dveh kategorij, vendar obstaja tudi tretja možnost. Nekatere banke ponujajo tudi kredite s kombinirano obrestno mero, pri kateri kreditojemalec za del kredita plača obresti po fiksni obrestni meri, drugi del pa se obračuna po spremenljivi.

Preberite več na:
http://www.zps.si/index.php/osebne-finance-sp-1406526635/krediti/9600-stanovanjski-kredit-s-kombinirano-obrestno-mero-4-2019Zveza potrošnikov Slovenije

Podražitve osebnih bančnih računov, najugodnejši ostajata hranilnici

20.6.2019Osnovne bančne storitve so podražili pri DBS, SKB in Delavski hranilnici, ki pa ostaja med najugodnejšimi ponudniki.

Gremo na … Šest nasvetov za plačevanje v tujini

20.6.2019Dvige na bankomatih vedno opravite z debetno kartico, nikoli s kartico z odloženim plačilom (tudi kadar ste v Sloveniji), saj boste drugače...

ODPOKLIC - Osebna varovalna oprema za varovanje pred padci z višine Edelrid

20.6.2019Na seznamu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih na skupnem evropskem trgu RAPEX je plezalna oprema, ki je (bila) na voljo tudi pri nas.

Kaj se zgodi z višino kreditnih obrokov, ko se spreminja Euribor?

19.6.2019Preverite, za koliko bi se spremenil mesečni obrok, če bi 6-mesečni Euribor ponovno dosegel 5 odstotkov.

Mikroplastika v hrani in pijači - boste še pili iz plastike?

19.6.2019Plastika počasi a vztrajno razpada v mikroplastiko. Mikroplastika je v zraku, ki ga dihamo, v hrani in vodi.

Zveza potrošnikov Slovenije