Hotel Forest - Oddih v bližini Jahorine, Pale, Bosna in Hercegovina - 77 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), Zajtrk

Hotel Forest - Oddih v bližini Jahorine, Pale,

Novozgrajen in sodobno opremljen hotel Forest se nahaja ob glavni cesti, na poti proti Jahorini. Hotel obdan z gozdom ponuja čudovit razgled na Pale in naravo.
Hotel je idealen za počitek in uživanje ob bogati gastronomski ponudbi. Restavracija hotela "Forest" ima 65 sedežev in ponuja širok izbor kontinentalnih, italijanskih in vegetarijanskih jedi po naročilu. Za goste hotela je vsako jutro na voljo samopostrežni zajtrk, ki omogoča izbiro želenih jedi ter uživanje v jutru in prijetnem vzdušju.
Namestitvene enote so opremljene s sefom, mini barom, internetom in kabelsko televizijo, modernim dizajnom in visokokakovostnim pohištvom. Standardna dvoposteljna soba vsebuje pisalno mizo, TV z ravnim zaslonom, kopalne plašče, posteljnino in brisače ter zasebno kopalnico, sef, mini bar, garderobno omaro in kuhinjo ter brezplačni brezžični internet.
Poleg omenjenih prostorov je na voljo tudi konferenčna dvorana z maksimalno kapaciteto 60 sedežev ter otroška igralnica. Za goste hotela je na voljo brezplačno parkirišče.

Cena: 77,00 €

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414220/hotel-forest-oddih-v-blizini-jahorine-pale-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red