Le Premier Boutique Hotel Zagreb - Luksuzen SPA oddih, Zagreb, Hrvaška - 279 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Zajtrk

Le Premier Boutique Hotel Zagreb - Luksuzen SPA

 Edinstven hotel vas pričakuje v središču Zagreba. Nahaja se v palači iz 20. stoletja, ki je bila spremenjena v razkošen butični hotel. Uživajte v Le Premier Boutique Hotelu Zagreb.
Njegova elegantna zunanjost skriva kraljevsko notranjo arhitekturo s sodobnimi sobami, ki se ponašajo z visokimi stropi in velikimi okni. V Superior sobi z zakonsko posteljo je minibar, klima, sef, miza, TV, telefon. Ima kopalnico in v njej je toaletni pribor, kopalni plašč, kad ali tuš, sušilnik za lase.
V hotelu Le Premier lahko uživate v restavraciji, ki bo razveselila prav vsakega gosta.
Popijte italijanski espresso, pojejte božansko torto, poskusite več vrst rumov, prižgite si cigaro v zaprtem prostoru, popijte kozarec dobrega vina ali izbirajte med različnimi ponudbami sendvičev. Vse to in še veliko več je na voljo v D lounge & Cigar baru.
Zagreb, glavno mesto Hrvaške, na zgodovinskem in političnem pragu med vzhodom in zahodom, ponazarja tako celinski kot sredozemski duh naroda, ki ga vodi. Zagreb je kulturno, znanstveno, gospodarsko, politično in upravno središče države. Uživate lahko v pravljičnih ulicah, prelepih parkih, nakupujete lahko v nakupovalnih središčih ali se enostavno samo sprostite ob obisku tega čudovitega mesta. 
https://www.youtube.com/watch?v=R3fXpDjnboM

Cena: 279,00 €

Rezervacija za samo 42,00 €

Rezervacijo v znesku 42,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414169/le-premier-boutique-hotel-zagreb-luksuzen-spa-oddih-zagreb.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red