Gostišče Danica - Oddih v osrčju Bohinja, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Gostišče Danica - Oddih v osrčju Bohinja,

✔Sodobno opremljena notranjost ✔prijeten občutek domačnosti ✔vrhunska gastronomska in nastanitvena ponudba.
Gostišče Danica se nahaja v osrčju Bohinja, na obrobju Triglavskega narodnega parka, v neposredni bližini Bohinjske Bistrice ob glavni cesti proti Bohinjskemu jezeru. Stoji na vstopu v priljubljeni štirizvezdični kamp Danica.
Gostišče je odlično izhodišče za raziskovanje Bohinja. Od tu se lahko ob reki Savi Bohinjki zapeljete po bohinjski kolesarski poti ali pa skočite na HOP-ON in HOP OFF avtobus, ki vas poleti zapelje do Bohinjskega jezera, pozimi pa po zimska doživetja na smučišče Vogel, Pokljuko in Soriško planino. Svoje vozilo lahko parkirate na velikem parkirišču pred gostiščem in se odpravite na raziskovanje bohinjskih znamenitosti.
Okusite najboljše iz Bohinja: Pristni bohinjski okusi, vpleteni v tradicionalne jedi s kančkom sodobnega pridiha. Večina sestavin prihaja od lokalnih pridelovalcev, kar zagotavlja pristnost Bohinja v vsakem grižljaju. Začnite dan s polnovrednim zajtrkom, sestavljenim iz pristnih bohinjskih dobrot, ki jih vsak dan sveže pripeljejo z bohinjskih kmetij. Če niste ravno jutranji tip in raje preskočite zajtrk, vam lahko za vaš potep po Bohinju pripravijo bohinjsko malico, zavito v škatlo ali culo.
Dvoposteljna soba: 26 m², pogled na gore, lastna kopalnica, hladilnik, TV z ravnim zaslonom.

Lokacija: Gorenjska

Cena: 199,00 €

Rezervacija za samo 32,00 €

Rezervacijo v znesku 32,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414132/gostisce-danica-oddih-v-osrcju-bohinja-bohinjska-bistrica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red