Sardinija - Počitnice z letalom, Alghero, Italija - 640 EUR - Povratna letalska karta Trst - Alghero - Trst za 2 osebi , 4x nočitev v 3* ali 4* hotelu za 2 osebi

Sardinija - Počitnice z letalom, Alghero,

Obiščite Sardinijo - drugi največji otok na Mediteranu.

Sardinija je očarljiv otok, ki vas bo popolnoma prevzel s svojo čudovito naravo. O nujnem obisku in nepozabni pokrajini pričajo že fotografije, naj pa dodamo še nekaj razlogov, da obiščete ta italijanski otok.
Neokrnjena narava, ki jo zaznamujeta smaragdno modra in zelena v vseh svojih bogatih odtenkih, na Sardiniji vzame dih. Od slanih jezer do neštetih slapov in tolmunov, ki kar kličejo po raziskovanju, nadvse bogat pa je tudi živalski svet.
Hrana - preizkusite lokalne sire, testenine, pice in seveda morske dobrote!
Čudovite plaže! Najbližja rožnata plaža Sloveniji se nahaja na čudoviti Sardiniji. Italijanska plaža v kraju Budelli je v dvajsetem stoletju zaradi vodnega prometa, ki je spremenil strukturo peska, svojo rožnato barvo izgubila. Z novimi regulacijami in prepovedmi pa je vladi uspelo plaži vrniti prvotno čarobno barvo. Čeprav boste do plaže težko dostopali s kopnega, si jo lahko ogledate z bližnjih skal.
Med potovanjem boste prenočili v 2 različnih mestih. 2 nočitvi v Olibiji in 2 nočitvi v Algheru.

Cena: 640,00 €

Rezervacija za samo 64,00 €

Rezervacijo v znesku 64,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414110/sardinija-pocitnice-z-letalom-alghero-italija-640-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red