Szerencsemak Panzio, Kehidakustány, Madžarska - 169 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodna večerja od 12. do 21. ure)

Szerencsemak Panzio, Kehidakustány, Madžarska -

Szerencsemak Panzio ima deset modernih, klimatiziranih apartmajev, kamor lahko pobegnete iz hitrega vsadanjega sveta. Szerencsemak Panzio se nahaja v neposredni bližini reke Zale, "nekaj korakov od term in narave". Lepota hribovite pokrajine, mir in tišina vedno iznova očarajo. Penzion je dobro izhodišče za raziskovanje okolice, za kopanje in pravo sprostitev.

Szerencsemak Panzio se nahaja tik ob termah Kehida v središču mesta Kehidakustány. Tradicionalna stavba s klimatiziranimi apartmaji z balkonom in brezplačnim zasebnim parkiriščem bo pravo mesto za oddih.
Svetli apartmaji z lastno kopalnico so opremljeni s tradicionalnim lesenim pohištvom. Vključujejo ločen dnevni in spalni prostor, popolnoma opremljeno kuhinjo in TV z ravnim zaslonom z DVD-predvajalnikom. Na voljo je brezplačen brezžični internet.
Okolica Szerencsemak Panzia mami s številnimi lepotami! Tu lahko najdete reko Zalo, divje gozdove, veličastne razgledne točke, gore in doline. Pridite in doživite mir podeželja!
Szerencsemákova pizzerija in kavarna Kehida Kapuja strežeta mešanico tradicionalnih madžarskih in italijanskih jedi. Penzion ponuja številne objekte, kot so savna, namizni tenis, badminton in otroško igrišče.
Otok Kányavári je lep pozimi in poleti in se nahaja le 25 minut od penziona. Zasnežena pokrajina pozimi, zelena drevesa spomladi, živahna favna poleti in pestra narava jeseni bodo navdušili in sprostili vse obiskovalce!

Cena: 169,00 €

Rezervacija za samo 25,00 €

Rezervacijo v znesku 25,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413800/szerencsemak-panzio-kehidakust-ny-madzarska-169-eur-2x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red