Admiral Villa Kehidakustany, Kehidakustany, Madžarska - 269 EUR - 3x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodno kosilo ali večerja od 12. do 21. ure)

Admiral Villa Kehidakustany, Kehidakustany,

Uživajte v mirnem bivanju sredi narave in tik ob termah Kehida (le 300 metrov stran)! Kaj vas pričakuje? ✔ adults only namestitev ✔ finska savna ✔ jacuzzi ✔ moderne sobe ✔ knjižni kotiček ✔ šah, karte in družabne igre ✔ sproščanje v naravi, ...

Prenovljena vila Admirál je edina adults only nastanitev v mestu Kehidakustány. V ponudbo je vključen polpenzion, ki si ga lahko privoščite v restavraciji Kehida Kapuja, ki se nahaja 3 ulice od vile.
Po prijetni večerji ali sprehodu po naravi lahko uživate v wellnessu vile. Wellness vključuje jacuzzi, finsko savno in teraso za sproščanje (odvisno od vremena). Prav tako lahko uživate in se sprostite v priljubljenih termah Kehida, ki se nahajajo le 5 min hoje stran.
Vila Admirál je ustvarjena kot kraj, kjer se lahko sproščate v miru in tišini ter se domov vrnete sproščeni in osveženi. V primeru slabega vremena lahko v skupnih prostorih vile uporabljate mizo za šah, obilo družabnih iger, biljard ali knjižnični kotiček. Lahko celo prižgete kamin in se sprostite ob dobrem kozarcu vina.
Vsi apartmaji imajo balkon, klimatsko napravo in mini hladilnik.

Cena: 269,00 €

Rezervacija za samo 40,00 €

Rezervacijo v znesku 40,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413797/admiral-villa-kehidakustany-kehidakustany-madzarska-269.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red