32% CENEJE: Ibis Styles Roma Vintage - Oddih v Rimu, Rim, Italija, Italija - 259 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Ibis Styles Roma Vintage - Oddih v Rimu, Rim,

Nahaja se v jugovzhodnem delu Rima, samo nekaj kilometrov od središča mesta, do katerega se lahko zapeljete s podzemno železnico. Od območja Castelli Romani je oddaljen nekaj milj, nahaja se v sodobni nakupovalni četrti.
Ibis Styles Roma Vintage ima 120 sob, vse so udobne in prostorne, v njih je pohištvo, ki vam bo dalo občutek miru in sproščenosti. Barve, ki prevladujejo v pritličju in na hodnikih skupaj s fotografijami italijanskih umetnikov in filmskih zvezd, dajejo občutek, da je hotel tako sodoben kot klasičen.
Gosti lahko vsako jutro uživajov sampostrežnem zajtrku z lokalnimi, sladkimi in domačimi dobrotami. Brezplačen Wi-Fi je na voljo v celem hotelu. Prav tako lahko gosti uživajo v lokalu Vintage Cafe, ki je pravi kraj za poslušanje glasbe iz 70. in 80. let.
Vintage Cafe vam obkrožen z večernimi lučmi in opremljen s sodobnim pohištvom ponuja veliko izbiro craft piv, koktajlov in italijanskih vin. Poleg tega si lahko privoščite tudi prigrizke, solate, juhe in sendviče.Slaščičarna in njeni okusni sladoledi so samo pika na i popolni izbiri italijanskih slaščic, ki jih enostavno morate okusiti.
Notranjost se ponaša z redko kolekcijo gramofonskih plošč in drugih predmetov, ki segajo v 70. in 80. leta, prav tako ga bogati tudi retro pohištvo. Gosti lahko uživajo v popoldanskih veselih uricah z DJ-em, živi glasbi, različnih dogodkih, slikanju, fotografskih in knjižnih razstavah. Ne prikrajšajte sami sebe za zabavo v Ibis Styles Roma Vintage.

-32%

Redna cena: 381,00 €

Vaša cena: 259,00 €

Prihranek: 122,00 € (32% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red