Apulija - Bari - Počitnice z letalom, Bari, Italija - 576 EUR - Povratna letalska karta Trst - Bari - Trst za 2 osebi , 4x nočitev v 3* ali 4* hotelu za 2 osebi

Apulija - Bari - Počitnice z letalom, Bari,

Oddih na jugu Italije je vedno dobra ideja!
Sanjate Bari? Palme, pomarančevci in limonovci ter odlična italijanska kulinarika. Pa ozke kamnite uličice, umetniški ateljeji, trgovinice in orecchiette - značilne testenine...
Glavno mesto Apulije, ki ponuja veliko več kot trajektno pristanišče, ki je prva asociacija na ta kraj. Bari Vecchia je staro mestno jedro, ki ga prepreda labirint ulic in cerkva. Ob obali najdete peščeno utrdbo Svetega Antonija z moderno galerijo in bivši samostan Svetega Scolastica, ki danes pripada univerzi.
Mesto Bari ima okoli 350.000 prebivalcev. Menijo, da je mesto obstajalo že v predrimskem času. Najpomembnejši kulturni spomeniki v Bariju so tesno povezani z določenimi zgodovinskimi dogodki. Vsekakor priporočamo ogled bazilike sv. Nikolaja, ki je tudi zavetnik mesta. V čudovitih kamnitih uličicah pa lahko srečate gospe, ki izdelujejo izvirne testenine orecchiette, ki jih lahko tudi kupite.

Cena: 576,00 €

Rezervacija za samo 58,00 €

Rezervacijo v znesku 58,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413677/apulija-bari-pocitnice-z-letalom-bari-italija-576-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red