Neapelj - Počitnice z letalom, Neapelj, Italija - 972 EUR - Povratna letalska karta Trst - Neapelj - Trst za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Neapelj - Počitnice z letalom, Neapelj, Italija

Neapelj: mesto, kjer se je rodila pica!

Čudovito italijansko mesto Neapelj (Napoli) leži v senci vulkana Vezuv in je največje pristaniško mesto na jugu Italije. Vedno živahna metropola, ki je znana po svojem kaosu in duši, ima vse, kar potrebujete za navdihujoče potovanje! Zaradi vihrave zgodovine, odlične italijanske kuhinje, blagega sredozemskega podnebja, bogate umetnosti in strastne kulture ima Neapelj zares veliko za ponuditi.
Vzdolž slikovite neapeljske obale ležijo številne atrakcije, kot so antično mestece Pompeji, Herkulaneum in še vedno aktiven vulkan Vezuv. Južno od mesta se razprostira barvit in čudovit obalni pas Amalfijske obale, s trajektom pa lahko zlahka pridete do čudovitih otočkov, kot je romantičen Capri v osrčju neapeljskega zaliva. V Neaplju in njegovi okolici boste preživeli nepozabne počitnice s pristnim pridihom temperamentne južne Italije.

Cena: 972,00 €

Rezervacija za samo 97,00 €

Rezervacijo v znesku 97,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413618/neapelj-pocitnice-z-letalom-neapelj-italija-972-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red