Penzion Delfin - First minute družinsko poletje na Krku, Omišalj, otok Krk, Hrvaška - 459 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z 2 dodatnimi ležišči za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

Penzion Delfin - First minute družinsko poletje

Penzion Delfin boste našli v mirnem predelu mesta Omišalj, na otoku Krku. Obkrožen je z bogatim sredozemskim rastlinjem in leži le 20 metrov od morja. Center mesta je le dober  kilometer stran, blizu pa sta tudi avtobusna postaja (1 km) in letališče (3 km). 
Penzion Delfin ima 48 sob in veliko restavracijo, dvigalo, bar s teraso in brezplačno parkirišče za goste penziona. Penzion je oddaljen le 1 km od centra mesta in 3 km od letališča. Dvoposteljna Standard soba z 2 dodatnimi ležišči: klimatizirana soba, ki ima TV in francoski balkon, klimatsko napravo, lastno kopalnico, direktno telefonsko linijo.
Za vse željne raziskovanja, je staro mestno jedro Omišlja prepredeno z vijugastimi tlakovanimi ulicami s strnjenimi vrstami hiš, ki ohranjajo dragoceno kulturno in zgodovinsko dediščino.

Cena: 459,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red